Масажний циліндр Eco GRID 1.0 Foam Roller Trigger Point, 33 см

22387
3280,00
грн.
Масажний циліндр TriggerPoint Eco GRID, оригінальний поролоновий валик з порожнистим сердечником, тепер є екологічно чистим, оскільки на 30% складається з відновлюваних матеріалів на біологічній основі, на додаток до піни EVA та переробленого пластикового сердечника.

Завдяки запатентованій поверхні з піни різної щільності, Eco GRID забезпечує надійну компресію, одночасно спрямовуючи кров і кисень, необхідні для відновлення м'язів. Запатентовані зони Distro density® відтворюють відчуття рук масажиста, допомагаючи розслабити напружені м'язи та прискорити відновлення. Eco GRID має різну ширину поверхні: високу і тверду, як кінчики пальців, трубчасту, як пальці, і низьку і пласку, як долоня. Ідеально підходить як для початківців, так і для досвідчених ролерів, Eco GRID знімає м'язовий біль і скутість, покращує мобільність і посилює кровообіг, допомагаючи користувачам рухатися і відчувати себе краще.

TriggerPoint розробляє інноваційні інструменти для масажної терапії, включаючи поролонові ролики, ручні ролики та масажні м'ячі, які ідеально підходять для людей будь-якого віку, розміру та спортивних здібностей.
Виготовлені з 30% відновлюваних матеріалів на біологічній основі, на додаток до піни EVA та переробленого пластикового сердечника.
Тривимірна поверхня дозволяє тканинам провітрюватися під час руху, сприяючи притоку крові та кисню, поживних речовин, необхідних для відновлення м'язів.

Переваги:
Запатентовані зони Distro density® відтворюють відчуття рук масажиста
Твердий порожнистий сердечник, обгорнутий вручну біоматеріалами та піною EVA, робить його більш пружним, ніж традиційні поролонові валики
Чудова конструкція не ламається при багаторазовому використанні
Для початківців і професіоналів
33-сантиметровий поролоновий валик має діаметр 14 см та максимальну вагу 226 кг

Більше інформації
Розміри: 33 см х 14 см
Вага: 0,65 кг
Навантаження: 226 кг
Частини тіла: Стегна та сідниці, гомілки, шия та плечі, верхня частина спини та грудна клітка, середня частина спини, верхня частина ноги, рука
Матеріал піни: 30% БІОВОЛОКНА, 30% ЕТИЛЕНВІНІЛАЦЕТАТУ, 20% ПЕРЕРОБЛЕНОГО ПОЛІЕТИЛЕНУ, 20% ПОЛІОЛЕФІНОВИХ ЕЛАСТОМЕРІВ. СЕРЦЕВИНА: 100% ПЕРЕРОБЛЕНИЙ АКРИЛОНІТРИЛ-БУТАДІЄН-СТИРОЛ