Масажний циліндр Grid Trigger Point, 33 см

Trigger Point
2280,00
грн.

Для спортсменів і шанувальників фітнесу перетренованість і пов’язаний із цим біль у м’язах — поширена проблема. Одним із найдієвіших засобів для усунення болю в м’язах є масаж. Однак, не завжди вдається вдатися до допомоги професійного масажиста. Зробити правильний відновний масаж самостійно допоможе обладнання Trigger Point, яке є ефективнішим, ніж ручний масаж, і застосовується для швидкого відновлення м’язів уже під час тренування.


Забудьте все, що ви знали про класичні «пінні» ролики — GRID зручніший у використанні на тренуваннях, активніше впливає на м’язові тканини й прослужить набагато довше. Особлива «матрична» поверхня відтворює різні види впливу, що застосовуються в масажі: кінчиками пальців, фалангами або долонями.


GRID використовується спортсменами й шанувальниками фітнесу для масажу великих м’язів (квадрицепсів, найширших, поперекових тощо), а також для ефективних тренувань на кор. Компактний і міцний GRID зручно брати з собою в подорож, а також можна використовувати у фітнес-залі для групових занять — він прослужить довго навіть в разі посиленої експлуатації.

Навантаження: 140 кг

Довжина: 33 см

Діаметр: 13,5 см

Матеріал: Піна EVA

Гарантія: 1 рік

Вага: 1000 г

Weight: 1000 g