Масажний м'яч MB5 Eco Massage Ball Trigger Point

Trigger Point
03345
Виготовлений із біоматеріалів, масажний м'яч MB5 став екологічно чистим і забезпечує додатковий вплив на важкодоступні групи м’язів. Ідеально підходить для зняття скутості та відновлення руху та рухливості всього тіла.

Еко-масажний м’яч MB5, виготовлений із відновлюваних матеріалів на основі біоматеріалів, став екологічно чистим (EVA 30%, PE 20%, біоволокно 40~50%), що є частиною наших зусиль, спрямованих на підтримку більш стійкої планети. Цей м’яч для глибокого масажу охоплює великі поверхні, забезпечуючи додатковий вплив на важкодоступні групи м’язів, такі як стегна, плечі та пах. MB5 повторює тиск ліктя масажиста, щоб зменшити напругу і відновити м'язи. Діаметр 12,7 см допомагає зняти напругу м’язів для збільшення діапазону рухів і гнучкості. Ідеально підходить для зняття скутості та відновлення рухів і мобільності всього тіла, MB5 використовує запатентовану багатошарову конструкцію, що складається з різної щільності, щоб забезпечити більш глибокий вплив на тканини. Пінопластову поверхню легше чистити та вона більш гігієнічна, ніж тканина, і робить MB5 ідеальним для повсякденного використання будь-де.

Специфікації:
Розміри: 12,7 см х 12,7 см х 12,7 см
Вага: 0,18 кг
Рекомендовано для опрацювання частин тіла: стегна та сідниці, гомілка, шия та плечі, верхня частина спини та грудей, нижня частина спини, верхня частина ноги, рука
Матеріал: EVA: 65%, БІО волокно: 35%
Гарантія: 1 рік

Діаметр: 6,6 см

Вага: 40 г