Масажний м'яч Trigger Point GRID X Ball, жорсткий

Trigger Point
1710,00
грн.

GRID X Ball - це 5-дюймовий масажний м'яч підвищеної жорсткості, який дозволяє впливати на м'язи в важкодоступних місцях, в тому числі на трапецієподібні м'язи, а також м'язи плечей і стегон. М'яч GRID X Ball має більш тверду поверхню, ніж GRID Ball. Це дозволяє створювати більший тиск, виконуючи масаж глибоколежачих тканин, а також полегшувати біль в м'язах. Ролінг може прискорити відновлення за рахунок збільшення притоку крові і кисню до м'язів.

EVA-піна підвищеної щільності

EVA-піна підвищеної щільності забезпечує однаковий масаж глибоких тканин, допомагаючи зменшити біль в м'язах і поліпшити рухливість. Матеріал зберігає форму після багаторазового використання.


Рельєф поверхні GRID

Особливий рельєф поверхні GRID дозволяє відтворювати вплив рук спортивного масажиста. Маючи на своїй поверхні три різні види рельєфу, м'яч дозволяє здійснювати компресію і розслабляти м'язи, сприяючи поліпшенню приливу крові і кисню для якнайшвидшого відновлення.

Компактний і зручний

Легкий і портативний, масажний м'яч GRID X дозволяє впливати на м'язи в важкодоступних місцях, щоб прискорити відновлення. Завдяки малому розміру, м'яч легко вміщається в спортивній сумці і є ідеальним інструментом для полегшення болю в будь-який момент, в будь-якому місці.

Особливості:

·       5-дюймовий масажний м'яч підвищеної жорсткості, призначений для цілеспрямованого масажу глибоколежачих тканин в важкодоступних місцях, в тому числі на трапецієподібних м'язах, а також м'язах плечей і стегон.

·       Рельєф поверхні м'яча GRID відтворює вплив рук професійного масажиста, дозволяючи змінювати тиск на м'язи.

·       Сприяє прискореному відновленню за рахунок збільшення притоку крові і кисню до м'язів.

·       М'яч GRID X Ball легко чиститься, має невелику вагу і легко вміщається в будь-яку сумку, а значить, ідеально підходить для подорожей або використання в фітнес-клубі.

Діаметр: 12,7 см

Гарантія: 1 рік