Масажний набір Wellness Collection

Trigger Point
350037
4766,00
грн.
5957,00
грн.
Вам не потрібно займатися науковими дослідженнями, щоб застосувати принципи біомеханіки до відновлення свого тіла – у професійному масажному наборі Wellness Collection є все, що буде потрібно для глибокого та ефективного міофасціального релізу. Усуньте неприємні відчуття у м'язах, покращіть рухливість та стан м'язів, і в результаті – загальний стан організму. Набір Wellness Collection рекомендується для просунутих практикуючих міофасціальний реліз на додаток до масажного циліндра.

12 цільових зон:

Грудні м'язи
Трапецієподібні м'язи
Дельтоподібні м'язи
Найширші м'язи спини
Область грудного відділу хребта
Квадратний поперековий м'яз
Квадріцепс
Грушоподібний м'яз
Поперековий м'яз
Підошовний м'яз
Камбаловидний м'яз

Склад набору
Quadballer™ (10х 28 см) — сильний і спрямований вплив на великі групи м'язів: квадріцепси, м'язи клубового тракту, м'язи нижньої частини спини, м'язи задньої поверхні стегна.

Два масажні м'ячі TP (6,6 см) - має складну багатокомпонентну основу, за рахунок чого ефективно опрацьовує глибоколежачі пучки м'язів.

Footballer™ (7,6 x 16,5 см) – жорсткий компактний ролер дозволить робити самомасаж гомілок та стоп, без участі рук.

Опорний блок (10,2 x 22 см) – забезпечує необхідне піднесення і тим самим збільшує діапазон руху та розширює діапазон застосування аксесуарів Trigger Point.

Чохол для масажних м'ячів (7,6 х 12,7 см) — вміщує два масажні м'ячі для розширення області масажу, який покликаний усунути неприємні відчуття у м'язах та біль. Оптимально використовуватиме опрацювання м'язів спини.