Масажний ролер Trigger Point Grid STK X Black, жорсткий

Trigger Point
2560,00
грн.
Жорсткий масажний ролер GRID Stick X вдвічі твердіший за стандартний масажний ролер GRID Stick. Він відмінно підходить професійним спортсменам та власникам жорстких м'язів. З його допомогою можна впливати на найглибші тригерні точки і розім'яти «забиті» м'язи, тим самим усунути причину постійного болю.

Використовуйте ролер до та після занять спортом (до – підготовка м'язів до тренування, насичення їх киснем, після тренування – затримка, догляд за тренованими м'язами та одночасний масаж, і лише потім розтяжка, якщо це необхідно). Масаж після фізичної активності допоможе мобілізувати м'язові тканини, тим самим підвищити ефективність та посилити їхню продуктивність.

Для надання точкового масажного впливу використовуйте рукояті роллера – принцип впливу рукояток на тригерні точки такий самий, як і у масажного м'яча.

Робіть самомасаж у будь-якому зручному для вас місці – GRID Stick X можна використовувати сидячи або навіть стоячи! Роллер Grid STK X не вбирає піт, легко чиститься та миється. Тривимірна поверхня забезпечує вентиляцію тканин під час прокочування. Початківцям та любителям помірної компресії рекомендуємо помаранчевий масажний ролер GRID Stick стандартної жорсткості.

Довжина: 52 см

Гарантія: 1 рік