Масажер AcuCurve Trigger Point

Trigger Point
1920,00
грн.
Ергономічний ручний масажер «Палиця» AcuCurve ідеально підходить для зняття болю та напруги в жорстких м’язових вузлах, особливо у важкодоступних місцях на шиї, спині, плечах.

Ручний масажер Trigger Point AcuCurve — це простий у використанні й ефективний інструмент для самостійного масажу, який допомагає зняти м’язову напругу, позбутися больових відчуттів і дискомфорту, відновити м’язи після інтенсивних занять спортом.

Завдяки ергономічному дизайну можна легко діставати до больових точок і впливати на напружені м’язи шиї, спини, плечей і нижньої частини тіла.

Твердий наконечник чинить додатковий вузькоспрямований вплив на м’язові ущільнення.

Дві масажні кулі дозволяють пропрацювати жорсткі м’язи вздовж хребта, що сприяє поліпшенню гнучкості й збільшенню діапазону рухів верхньої частини тіла. Унікальне руків’я AcuLoop дає можливість зручного хвату й дозволяє користувачам краще контролювати ступінь тиску на м’язи. Як і все ручне масажне обладнання Trigger Point, AcuCurve компактний і його зручно брати із собою та ефективно відновлювати м’язи тоді, коли це особливо потрібно.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Ергономічна ручна «палиця» дозволяє усунути біль у важкодоступних місцях: на шиї, спині, плечах.

Твердий наконечник забезпечує точковий тиск на тригерні точки, що лежать глибоко.

Дві масажні кулі ефективно знімають напругу в жорстких м’язах уздовж хребта, що дозволяє позбутися больових відчуттів і поліпшити рухливість верхньої частини тіла.

Універсальний і простий у використанні інструмент для спортсменів, людей, що ведуть сидячий спосіб життя, мандрівників, літніх людей і всіх, хто страждає від болю в м’язах. Твердий наконечник забезпечує точковий тиск на глибоколежачі тригерні точки.

Рекомендовані зони для використання: ступні, гомілки, трапецієподібні м’язи, область хребта.

Довжина: 42 см

Ширина: 18 см

Вага: 270 г