Масажний ролер Trigger Point Grid STK, стандартний

Trigger Point
2242,00
грн.

Новинка в лінійці масажного обладнання Trigger Point! Новий масажний ролер Грід Стік. Проводьте масажні маніпуляції в будь-якому зручному для вас місці — масажний ролер можна використовувати сидячи або навіть стоячи! 


Принцип дії масажного ролера: активний вплив на м’язи й тригерні точки шляхом плавного натискання ролером на ділянки тіла, у яких відчувається біль. Вам потрібно взяти ролер за руків’я та здійснювати прокочування. 


Використовуйте ролер до і після фізичної активності (початок — підготовка м’язів до тренування, насичення їх киснем, після тренування — заминка, догляд за тренованими м’язами й одночасний масаж, і тільки потім розтяжка, якщо потрібно). 


Масаж після фізичної активності допоможе мобілізувати тканини м’язів і таким чином підвищити ефективність і посилити їхню продуктивність. Для точкового масажного впливу використовуйте також руків’я ролера — принцип дії руків’їв на тригерні точки такий самий, як і в масажного м’яча. Grid STK — не вбирає піт, легко очищується і миється. 

Тривимірна поверхня забезпечує вентиляцію тканин під час прокочування. 

Масажний ролер Грід Стік доступний тільки в помаранчевому кольорі! 

Довжина: 52 см

Гарантія: 1 рік