Масажний ролер Nano LTE

Trigger Point
1254,00
грн.

NANO® LTE - це ідеальний компактний масажний ролер, призначений для відновлення м'язів стоп, кистей та передпліч. Виготовлений з піноматеріалу EVA різної щільності, ролер здатний покращити рухливість і прискорити відновлення м'язів за рахунок притоку крові та кисню до ступнів і передпліччя. Компактний дизайн дозволяє використовувати ролер як стоячи, так і сидячи. До того ж, NANO® LTE легко поміщається в більшість сумок, що дозволяє брати його з собою куди завгодно.

Зняття м'язової напруги

Масажний ролер NANO LTE допомагає зняти напругу в м'язах стоп і передпліч. Виконуйте легкі прокочування областей м'язів ніг стоячи або сидячи. Для прокочування передпліч використовуйте тверду поверхню, розташовану на достатній висоті. М'язи корисно проробляти після довгої ходьби, роботи в офісі, а також до або після тренування.

Прискорення відновлення

При щоденному використанні масажний ролер з EVA-піни різної щільності може підвищити рухливість і прискорити відновлення м'язів за рахунок поліпшення притоку крові і кисню до ступнів і передпліччя. Його легко використовувати в будь-який час: в дорозі, на роботі або у фітнес-клубі.

Особливості

·       Масажний ролер з піноматеріалу EVA різної щільності розроблений спеціально для зняття м'язової напруги в стопах і передпліччях.

·       Піноматеріал з шарами різної щільності дозволяє масажувати невеликі м'язи, покращує рухливість і прискорює відновлення.

·       Поліуретанові диски забезпечують необхідне зчеплення і контроль руху масажера при його використанні в положенні сидячи або стоячи.

·       Завдяки малому розміру і вазі підходить для подорожей або занять у фітнес-клубі.

Довжина: 15 см

Гарантія: 1 рік