Ручний масажний ролер STK Contour Trigger Point

Trigger Point
2242,00
грн.
Гнучкий масажний ролер STK Contour під час прокочування «оточує» м’язи й таким чином розширює зону компресійного впливу, що дозволяє збільшити кровообіг, прискорює м’язове відновлення та покращує мобільність.

STK Contour — це інноваційний ручний масажний ролер з гнучкою дисковою конструкцією у формі пісочного годинника та зручною м’якою поверхнею.

Масажер під час прокочування «оточує» м’яз, розширюючи ділянку тиску, що дозволяє ефективно зняти больові відчуття та прискорити відновлення.

Масажні диски «котяться» по м’язах, збільшуючи циркуляцію крові й поліпшуючи їх рухливість. Ролер для масажу STK Contour можна використовувати сидячи або стоячи, для впливу на м’язи верхньої та нижньої частини тіла: м’язи гомілки, задню поверхню стегна, квадрицепси, стегна та спину. Як і все ручне масажне обладнання Trigger Point, STK Contour компактний і його зручно брати із собою та ефективно відновлювати м’язи тоді, коли це особливо потрібно.

Ролер забезпечує динамічний вплив на м’язи, що сприяє поліпшенню мобільності.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

Унікальна гнучка дискова конструкція у формі пісочного годинника огинає м’язи й тисне на них під час прокочування.

Тонкі руків’я забезпечують зручний хват і дозволяють контролювати ступінь тиску на тригерні точки.

Масажні диски «котяться» по м’язах, збільшуючи циркуляцію крові й поліпшуючи мобільність.

Призначений для контрольованого масажного тиску на м’язи верхньої та нижньої частин тіла: м’язи гомілки, задню поверхню стегна, чотириголовий м’яз стегна та спину.

Легко й ефективно використовувати в положенні сидячи або стоячи.

Призначений для усунення больових відчуттів, зменшення м’язової напруги та прискорення відновлення м’язів після тренування.

Рекомендовані зони для використання: задня поверхня стегна, квадрицепси, передній великогомілковий м’яз, трапецієподібні м’язи.

Довжина: 50 см

Діаметр: 6,4 см

Вага: 340 г